Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κέρδισε το σεβασμό και απειλεί η Lotus

 Κέρδισε το σεβασμό και απειλεί η Lotus
 
Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Kimi Raikkonen, όσο και ο Romain Grosjean εμφανίστηκαν μάλλον ανικανοποίητοι από το 2-3 στο ουγγρικό Grand Prix, η Lotus έχει εμπνεύσει σεβασμό και… φόβο, στους αντιπάλους της. «Ο Kimi θα μπορούσε να είναι ο νικητής στην Ουγγαρία, αλλά ο συντελεστής δυσκολίας για να προσπεράσεις, στη συγκεκριμένη πίστα, είναι πολύ μεγάλος. Σε κάθε περίπτωση, είμαι χαρούμενος όταν βλέπω τους οδηγούς μας να είναι παραπονεμένοι, ακόμα και στο πόντιουμ! Μου δείχνει ότι θέλουν και μπορούν να είναι νικητές». Τα λόγια του επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, αποτυπώνουν τα συναισθήματα, αλλά και μεγάλο μέρος της αλήθειας για τη Lotus. Η οποία πληρώνει, μέχρι στιγμής, το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς η αντεπίθεσή της, επιβεβαιώνει ότι δεν της λείπουν οι προδιαγραφές για να γίνει μια ακόμα πιο ανταγωνιστική δύναμη στη Formula 1. Κι αυτό το παραδέχονται, ακόμα και οι αντίπαλοί της…

Ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali, γνωρίζει πολύ καλά τον Raikkonen από τη θητεία του στο Maranello και είπε ότι περιμένει περισσότερα από τη Lotus στη συνέχεια: «Δεν με εξέπληξε ο Kimi γιατί πάντα πίστευα ότι είναι πολύ καλός οδηγός και είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, κάτι που δεν καταφέρνεις, αν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο. Νομίζω ότι η Lotus δεν έχει πάρει όσους βαθμούς μπορούσε. Είχαν από το ξεκίνημα καλό μονοθέσιο, αλλά θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους βαθμούς. Δείχνουν να είναι πολύ… ευγενικοί με τα ελαστικά και θα είναι πολύ καλοί στο δεύτερο μισό της σεζόν».
Την απειλή της Lotus επισήμανε και ο Christian Horner της Red Bull: «Το μονοθέσιό τους ήταν γρήγορο όλη τη χρονιά και έχουν δύο καλούς οδηγούς, οπότε ο Kimi θα είναι παίξει ρόλο στο πρωτάθλημα οδηγών. Βρίσκεται μόνο 1 βαθμό πίσω από τον Lewis και θα ήταν ανοησία για εμάς να υποτιμήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στη σεζόν».
Πηγή: Sport-fm.gr
http://troktiko.eu/2012/07/kerdise-to-sebasmo-kai-apeilei-h-lotus/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...