Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Προσοχή: Αν σας έρθει αυτό το μήνυμα στο Viber ΜΗΝ το ανοίξετε

Απόπειρα εξαπάτησης ανύποπτων χρηστών της γνωστής εφαρμογής Viber μέσω αποστολής μαζικών μηνυμάτων  διαπίστωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προειδοποιεί.
Οι χρήστες της γνωστής εφαρμογής «Viber», πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς τις τελευταίες μέρες αποστέλλονται μαζικά μηνύματα που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν.
Αποδέκτες των επίμαχων μηνυμάτων είναι τυχαίοι χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής, που ενημερώνονται πως έχουν κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο γνωστής εταιρίας, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, το μήνυμα ζητά από τους χρήστες είτε να πατήσουν έναν σύνδεσμο ή να στείλουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου τους, ώστε να του αποσταλεί το κινητό.

Αν οι χρήστες πιστέψουν το απατηλό μήνυμα και πατήσουν τον σύνδεσμο, τότε εν αγνοία τους ενεργοποιούν την συμμετοχή τους σε μια συνδρομητική υπηρεσία πολύ υψηλής χρέωσης. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμβουλεύει τους χρήστες που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην απαντούν, να μην καταχωρούν και να μην αποστέλλουν προσωπικά τους στοιχεία, αφού πρόκειται για απάτη.

http://www.iefimerida.gr/news/232790/prosohi-sas-erthei-ayto-minyma-sto-viber-min-anoixete

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...