Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Σε μικρότερο γραφείο του κοινοβουλίου ο Παπανδρέου

Ο Νίκος Βούτσης ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για τη συνεργασία του


Επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με την οποία ευχαριστεί τον πρώην πρωθυπουργό για την παραχώρηση του γραφείου που διατηρούσε εντός της Βουλής και την εγκατάστασή του σε μικρότερο χώρο.
Ο κ. Βούτσης ευχαριστεί τον κ. Παπανδρέου διότι ανταποκρίθηκε στο αίτημα που του απηύθυνε η Βουλή να μετεγκασταθεί, δεδομένης της έλλειψης χώρων στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, ιδίως δε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο, κατά την οποία εισήλθε και όγδοη Κοινοβουλευτική Ομάδα (Ένωση Κεντρώων).
«Είναι αυτονόητο, ότι η Βουλή θα πρέπει να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις πάγιες ανάγκες των βουλευτών και των Κοινοβουλευτικών Ομάδων» επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Βούτσης και προσθέτει πως η μόνη λύση στο πρόβλημα των χώρων εντός του κεντρικού κτιρίου είναι «να συμβάλλουμε όλοι, ιδίως οι πρώην πρόεδροι της Βουλής και οι πρώην πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ώστε όλες οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της παρούσας Συνόδου να μπορούν να ασκούν απερίσπαστα το κοινοβουλευτικό τους έργο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλή απηύθυνε και στον Κώστα Σημίτη αίτημα να παραδώσει το γραφείο των 70 τ.μ. που διατηρεί στο κεντρικό κτίριο και να εγκατασταθεί σε μικρότερο γραφείο ή να μετακινηθεί σε μεγάλο χώρο σε άλλο κτίριο της Βουλής, εκείνος ωστόσο αρνήθηκε να ανταποκριθεί.
Το ίδιο αίτημα πρόκειται να απευθύνει η Βουλή και προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Σημειώνεται ότι κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο από το κεντρικό κτίριο είχαν αποχωρήσει οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, οι οποίοι δεν είναι βουλευτές και εγκαταστάθηκαν σε γραφεία σε κτίρια του Κοινοβουλίου, πέριξ του Μεγάρου.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2001492/se-mikrotero-grafio-tou-kinovouliou-o-papandreou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...