Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο καρχαρίας που προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία

Ένας καρχαρίας μήκους δυο μέτρων πιάστηκε κοντά σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βρετανίας. Ένας ντόπιος ψαράς «τσίμπησε» τον εν λόγω καρχαρία-συγγενεύει με τον λευκό καρχαρία-, περίπου 200 μέτρα μακριά από την παραλία Chesil, στο Dorset. Φυσικά μια τέτοια ψαριά δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από τουρίστες και ντόπιους οι οποίοι έσπευσαν να δουν από κοντά τον καρχαρία που βρισκόταν «ξαπλωμένος» στα βότσαλα.
«Ψαρεύω σε αυτά τα νερά, από τότε που είμαι 16 ετών. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο κοντά στις ακτές», δήλωσε ο 39χρονος ψαράς, Jan Davey στα δίχτυα του οποίου πιάστηκε ο εν λόγω θηρευτής.
Το συγκεκριμένο είδος καρχαρία, συνήθως κολυμπά στα 10 μίλια από την ακτή. Πάντως, αν και είναι παράνομη η αλιεία των συγκεκριμένων καρχαριών (είναι η περίοδος αναπαραγωγής τους), ο Davey ανέφερε ότι αγνοούσε το είδος αυτό και ότι το ψάρι ήταν ήδη νεκρό όταν το τράβηξε στη βάρκα του.





 http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/2004780/o-karcharias-pou-prokalese-esthisi-sti-vretania

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...