Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Θεαματικότητες του Σαββατοκύριακου

Κάτι ο βροχερός καιρός κάτι το κρύο που μπήκε απότομα, οι τηλεθεατές προτίμησαν να περάσουν παρέα με το χαζοκούτι. Και που να πας, όλα ακριβά…
Πρωινή ενημέρωση: το πρωινό του Σαββατοκύριακου ανήκει στον Γιώργο Αυτιά. Βαράει ένα 26,6% και αφήνει γεια περίπου 10 μονάδες το mega.  Γενικά η ενημέρωση στον ΣΚΑΙ, δεν πάει άσχημα αφού και το «Ακραίως» ακραία πολιτική εκπομπή στρογγυλοκάθεται στο 15, 6%.
Φυσικά τους τηλεθεατές τους νοιάζει και το τερπνόν! Τα Αποκαλυπτικά στο «Ε» είναι  σε περίοπτη θέση στην τηλεθέαση εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά το «πρωινό ΣΚ» με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Νίκο Μουτσινά, άνοιξε πανιά με 23% βάζοντας σε μπελάδες σπίτια και καταστήματα…
Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αίφνης στον Alpha έκατσε σε ένα 11% κι εκεί φαίνεται θα παίξει φέτος να ακροβατεί μεταξύ μικρού διψήφιου , ομοίως και «στα Καλά καθούμενα»  με ένα 10,5%.

http://newpost.gr/entertainment/media/494750/theamatikothtes-toy-sabbatokyriakoy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...