Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Το Facebook δεν θα... αδειάζει πλέον τη μπαταρία των κινητών σας

Το Facebook ανακοίνωσε ότι διόρθωσε τα bug που προκαλούσαν μεγάλη κατανάλωση στα iPhone με iOS 9. Η διόρθωση έρχεται μετά από παράπονα ότι το Facebook app κατανάλωνε μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας στο iOS 9.



To Facebook εξηγεί ποια ήταν τα λάθη που οδηγούσαν σε υπερκατανάλωση ενέργειας από το Facebook app για iOS ακόμη και όταν η εφαρμογή δεν χρησιμοποιούνταν.

Το πρώτο πρόβλημα οφειλόταν σε ένα μέρος του κώδικα που έδινε εντολή στη CPU να δουλεύει ασταμάτητα και ο μηχανικός του Facebook εξήγησε ότι η εφαρμογή έδινε στον επεξεργαστή συνεχείς εντολές.

Το δεύτερο πρόβλημα προερχόταν από την αναπαραγωγή video στο News Feed. Μετά το τέλος της προβολής το ηχητικό μέρος του video συνέχιζε να αναπαράγεται σιωπηλά στο παρασκήνιο, καταναλώνοντας έτσι αναίτια την μπαταρία των iPhone.

Επίσης, όπως αναφέρει το pcmag.gr,το Facebook διευκρίνισε ότι η κατανάλωση της μπαταρίας δεν έχει σχέση με την αναφορά της τοποθεσίας, η οποία δεν λειτουργεί αν δεν είναι ενεργοποιημένη η αντίστοιχη λειτουργία στη συσκευή.

http://www.24wro.eu/2015/10/facebook_70.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...