Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Η Google ενώνει Android με Chrome OS

Το πολύ απλό λειτουργικό Chrome OS που έχουμε δει να χρησιμοποιείται στα Chromebooks της Google, φαίνεται πως αλλάζει κι ετοιμάζεται να ενωθεί με το Android μέσα στον επόμενο χρόνο...


Η Google εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να κάνει αλλαγές στο λειτουργικό των υπολογιστών της και μέσα στο 2016 θα δούμε το Chrome OS να ενσωματώνεται στο Android πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες υπολογιστών θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Google Play και να κατεβάσουν τις εφαρμογε΄ς που τους ενδιαφέρουν.

Με την κίνηση της αυτή η Google θέλει να φτιάξει ένα ενιαίο λειτουργικό σε mobile και σταθερές συσκευές όπως ακριβώς έκανε και η Microsoft, με τα  Windows 10 και Windows 10 mobile και όπως δεν έχει σκοπό να κάνει η Apple η οποία αν και έχει δώσει κάποια στοιχεία του iOS στο OS X, δεν θέλει να ενώσει τις δυο πλατφόρμες… τουλάχιστον για την ώρα.

Όπως και να' χει πάντως ο o Senior Vice President Android, Chromecast, Chrome OS,Hiroshi Lockheimer, έγραψε στο Twitter οτι "Τα Chromesbooks έχουν ένα δυνατό μομέντουμ και εμείς οι ίδιοι δεσμευόμαστε απέναντι στο Chrome OS. Μόλις αγόρασα δύο για τα παιδιά μου για το σχολείο!" πράγμα που δείχνει οτι η Google στηρίζει το Chrome OS.


http://www.defencenet.gr/defence/index.php
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/10/google-android-chrome-os.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...