Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος : Βίαζαν 26χρονή υπό την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες της


Σε μια απίστευτη υπόθεση κατ» εξακολούθηση βιασμού και εκβιασμού που στήθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μια 26χρονη κοπέλα έπεσε θύμα ενός συνομήλικού της άντρα που της έστησε…

παγίδα για να την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά. Αρχικά την προσέγγισε μέσω του κοινωνικού δικτύου και την έπεισε να του στείλει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατόπιν, αφού διέγραψε το προφίλ του, επικοινώνησε μαζί της, την ενημέρωσε ότι έχει στην κατοχή του τις φωτογραφίες της και την απείλησε ότι αν δεν έκανε σεξ μαζί του θα τις έστελνε στην οικογένειά της!
Η κοπέλα ενέδωσε και ο βιασμός συνέβαινε κατ» εξακολούθηση, ενώ ο άντρας έφερνε μαζί του και ένα φίλο του, που μαζί ικανοποιούσαν τις άρρωστες σεξουαλικές τους ορέξεις.
Τελικά η 26χρονη έκανε την καταγγελία στην Δίωξη, η οποία έφτασε στα ίχνη του άντρα και τον συνέλαβε, ενώ κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές που βρέθηκαν στο σπίτι του. Παραμένει ασύλληπτος ο συνεργός του, του οποίου τα στοιχεία είναι άγνωστα


 http://www.trelokouneli.gr/biazan-26chroni-upo-thn-apeili-oti-tha-dhmosiopoiisoun-fotografies-ths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...