Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Huawei Honor 3X Pro: Δυνατές πωλήσεις το τρίτο τρίμηνο του 2015

Με μία value for money πρόταση φαίνεται πως κάνει come back μετά το καλοκαίρι η Huawei στην Ευρωπαική αγορά, αφού το Honor 3X Pro τα πάει περίφημα στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης κυρίως. Το προσιτό Android των Κινέζων παρουσιάστηκε τον Μάιο για πρώτη φορά, αλλά βγήκε στις αγορές λίγο μετά τον Σεπτέμβρη ως ο διάδοχος του πασίγνωστου Honor 3X.

Οι διαφορές του Honor 3X Pro με το απλό Honor 3X, είναι η οθόνη ανάλυσης 1080p (αντί των 720p), η εσωτερική μνήμη που διπλασιάστηκε και τέλος, το διαφοροποιημένο πίσω μέρος. Σε γενικές γραμμές, κρατά τις ίδιες διαστάσεις οθόνης (5,5 ίντσες), το MediaTek SoC με οκτώ πυρήνων επεξεργαστή, τη μεγέθους 2 GB RAM, αλλά και το φωτογραφικό αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, κοστίζοντας μόλις $147.99.

Αν είστε λοιπόν από αυτούς που προτιμούν τις ισχυρές και συνάμα προσιτές λύσεις από την Κίνα, καλό θα ήταν να έχετε κατά νου και το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόκειται άλλωστε για μια ιδιαίτερα γνωστή εταιρία στην Ελλάδα, την οποία προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές.


http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424659

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...