Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Γιατί αισθάνεστε μονίμως κουρασμένοι

Είστε συνέχεια κουρασμένοι ακόμα κι αν κοιμάστε αρκετά; Αν ναι, μπορεί να υπάρχουν μερικοί όχι και τόσο προφανείς λόγους που να εξηγούν την υποτονικότητά σας. Ευτυχώς για εσάς μπορείτε πολύ εύκολα να το διορθώσετε!

Δεν ξυπνάτε αρκετά νωρίς

Πάρτε το απόφαση και σταματήστε επιτέλους να κλείνετε το ξυπνητήρι και να προγραμματίζετε νέα αφύπνιση κάθε δέκα λεπτά. Αυτή η συνήθεια μόνο καλό δεν σας κάνει και φυσικά δεν χορταίνετε περισσότερο ύπνο. Αντιθέτως απομακρύνετε από κοντά σας όλα τα gadgets και φροντίστε να ανοίγετε διάπλατα τις κουρτίνες κάθε πρωί που ξυπνάτε. Ο ήλιος που θα «ρουφήξει» ο οργανισμός σας θα σας γεμίσει με δύναμη και ενέργεια.

Περιβάλλεστε από άτομα με αρνητική ενέργεια

Έχετε κουραστεί να ακούτε συνεργάτες και φίλους να γκρινιάζουν όλη μέρα;  Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος μας όχι μόνο μας επηρεάζουν συναισθηματικά αλλά και σωματικά. Αν ο κοινωνικός σας κύκλος δεν κάνει άλλη δουλειά από το να γκρινιάζει όλη μέρα, τότε σπαταλούν ένα μέρος και της δικής σας ενέργειάς. Πώς να το διορθώσετε; Απομακρυνθείτε από όλους εκείνους που σας φορτώνουν με αρνητικά συναισθήματα και βάλτε στη ζωή σας ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισθήματα θετικότητας και ευγνωμοσύνης.

Η σεξουαλική σας ζωή είναι… ανύπαρκτη

Οι περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται ότι είναι πολύ κουρασμένοι για να κάνουν σεξ, αλλά μαντέψτε τι; Το σεξ μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε πολύ καλά. Αυτό  οφείλεται στο γεγονός ότι ο  οργασμός απελευθερώνει την προλακτίνη, η οποία είναι φυσικά υψηλότερη όταν κοιμόμαστε. Αν πάλι προτιμάτε το πρωινό σεξ, υπάρχει μια καλή είδηση: το πρωινό σεξ χαρίζει ενέργεια και μειώνει την υπνηλία! Φυσικά είναι στο χέρι σας να κάνετε και τα δύο!

Δεν σας αρέσει η δουλειά σας

Ας είμαστε ειλικρινείς: κανείς δεν πετάει από τη χαρά του το πρωί όταν ξυπνάει για να πάει στη δουλειά του αλλά αυτό επιδεινώνεται όταν περιβάλλεστε από δύσκολους συνεργάτες. Αν πάλι τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε υποτονικοί,  μπορεί απλά να χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού, μια άδεια για παράδειγμα! Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις; Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που μισούν τη δουλειά τους έχουν πρόβλημα να κοιμηθούν ή κοιμούνται πολύ βαθιά, εξαιτίας του στρες.

Δεν γυμνάζεστε

Η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης και βοηθάει στον ύπνο. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Μόλις 150 λεπτά μέτριας άσκησης την εβδομάδα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κατά 65% λιγότερο κουρασμένοι.
 
 
 http://www.newsbeast.gr/health/arthro/1999439/giati-esthaneste-monimos-kourasmeni

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...