Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Έφτιαχνε υλικό παιδικής πορνογραφίας ένας 27χρονος από τη Σλοβενία στα Χανιά!

Δεν κατείχε μόνο αλλά και παρήγαγε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ένας αλλοδαπός που διαμένει σε περιοχή του Αποκόρωνα. Συγκεκριμένα..
πρόκειται για έναν 27χρονο από τη Σλοβενία, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάμου και της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων που έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάμου, έγινε έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή, ένας φορητός ηλεκτρονικός δίσκος αποθήκευσης και δύο κάρτες αποθήκευσης φωτογραφιών.

Από τον επιτόπιο έλεγχο σε προσβάσιμους φακέλους του ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαπιστώθηκε η παραγωγή και η κατοχή από τον 27χρονο, φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Το προανακριτικό έργο γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

http://www.newsit.gr/egklhma/Epiasan-27xrono-sta-Xania-me-yliko-paidikis-pornografias/441742

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...