Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Mega: Οι 5 δημοσιογράφοι που δεν δέχτηκαν μειώσεις στις αποδοχές τους

Με την 24ωρη απεργία των τεχνικών του Mega να ακυρώνει το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού για σήμερα Παρασκευή, αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των δημοσιογράφων στον τομέα της ενημέρωσης. Πέντε πολύ σημαντικά ονόματα του σταθμού αρνήθηκαν να αποδεχθούν νέες μειώσεις στους μισθούς τους και τις τελευταίες μέρες προετοιμάστηκαν για την αποχώρησή τους από το Mega. Κάποιοι, μάζεψαν και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Πρόκειται για τους: Γιώργο Σαραντάκο - πρόσωπο του Mega από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, Στρατή Αγγελή - επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων, Κωνσταντίνα Καζαντζή - ρεπόρτερ του πειραικού και ναυτιλιακού ρεπορτάζ, Στέλιος Παπαπέτρου - ασφαλιστικό και εργατικό ρεπορτάζ, Σωτήρης Τζιομπανούδης - από τους πιο έμπειρους αρχισυντάκτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του aixmi.gr, τα προαναφερόμενα ονόματα, προς έκπληξή τους, ενημερώθηκαν ότι μπορούν να παραμείνουν στον σταθμό, χωρίς να μειωθούν οι αποδοχές τους. Δεν απολύονται, δηλαδή, ώστε να πάρουν αποζημιώσεις. Αν η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα αμείβεται στο εξής με τους νέους μειωμένους μισθούς, ενώ όσοι είπαν «όχι» θα διατηρήσουν τις αποδοχές τους.

Να σημειωθεί ότι ο νέος μάνατζερ του σταθμού κ. Πεφάνης, όταν είχε μιλήσει στο προσωπικό για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και την ανάγκη νέων περικοπών, είχε επισημάνει πως δεν θα απολυθεί κανείς αν αρνηθεί να αποδεχθεί μείωση μισθού.

http://www.zappit.gr/stories/Mega-Oi-5-dhmosiografoi-poy-den-dexthkan-meioseis-stis-apodoxes-toys/44447?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...