Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ένας σπάνιος μπλε αστακός στα δίχτυα ψαρά

Δεν θα καταλήξει σε κάποιο πιάτο

 

 

Ο Tom Birarelli μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται στους λοιπούς ψαράδες, ότι έπιασε έναν σπάνιο μπλε αστακό-γεννιέται ένας κάθε δυο εκατομμύρια. Ο άντρας, έπιασε το μαλακόστρακο ενώ ψάρευε στο Halfway Rock, περίπου 10 μίλια από το Beverly Harbor, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, μαζί με άλλους δυο ψαράδες.
Ο Birarelli τράβηξε τη ψαριά του στην τράτα του, που συνήθως περιέχει 20 με 30 αστακούς, όταν διέκρινε ένα έντονο μπλε χρώμα στον πάτο των διχτυών. «Κάλεσα τους άλλους δυο και τους είπα ’’παιδιά, δεν θα το πιστέψετε αυτό!’’, και απλά μείναμε άφωνοι», είπε στο δημοσιογράφο της Boston Globe. O Birarelli είναι τέταρτης γενιάς ψαράς αστακών και όπως λέει βρίσκεται μέσα σε ψαροκάικα από τη στιγμή που άρχισε να περπατά. Ο ίδιος, διατηρεί με τον αδελφό του μια επιχείρηση με, τι άλλο, αστακούς, την, Water Street Lobster.
Πάντως, όπως διαβεβαίωσε, ο μπλε αστακός δεν θα καταλήξει στο πιάτο, αλλά θα τον δωρίσει στο ενυδρείο, New England Aquarium.



 http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/2005301/enas-spanios-ble-astakos-sta-dichtia-psara

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...