Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Προβλήματα από τη νεροποντή στα Χανιά

Μικρής έκτασης προβλήματα κυρίως στο κυκλοφοριακό προκάλεσε στα Χανιά η συνεχής νεροποντή που είχε μεγάλη ένταση τις πρώτες πρωινές ώρες.
Για μία ακόμα φορά ανέβηκε η στάθμη του νερού στην Εθνική Οδό Χανίων- Κισάμου στο ύψος του Βαμβακόπουλου όπου κλήθηκε η Πυροσβεστική για να «τραβήξει» τα νερά, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή Αγιάς, σε τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή καθώς και σε πολλούς δρόμους που βρίσκονται στα όρια της πόλης των Χανίων στις περιοχές Πασακάκι, Περιβόλια, και Μουρνιές.
Στις συγκεκριμένες περιοχές συγκεντρώθηκαν ποσότητες υδάτων λόγω της έντασης του φαινομένου αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σε σημεία εκροής υπήρχαν πολλά φερτά υλικά.
Στα σημεία με τα περισσότερα προβλήματα, από νωρίς το πρωί γινόταν ρύθμιση της κυκλοφορίας από προσωπικό της ΕΛΑΣ, ενώ οι Αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών καλώντας τους να αποφύγουν τη διέλευση δρόμων σε σημεία όπου υπάρχουν χείμαρροι και ρυάκια.

 http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2003850/provlimata-apo-ti-neroponti-sta-chania

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...