Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Από 3 Νοεμβρίου οι μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπ. Παιδείας

Στο διάστημα από 3 έως 13 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση μετεγγραφής τους.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν.
Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τον οκταψήφιο αριθμό υποψηφίου των Πανελλαδικών εξετάσεων, τον οποίον σε περίπτωση που δεν τον έχουν στη διάθεσή τους δύνανται να τον αναζητήσουν στη Γραμματεία της Σχολής/Τμήματος, στο οποίο φοιτούν, στο Λύκειο από το αποφοίτησαν ή στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας εδώ.

http://www.thestival.gr/society/paideia/item/203356-apo-3-noembriou-oi-meteggrafes-se-aei-kai-tei-diabaste-analytika-tin-anakoinosi-toy-yp-paideias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...