Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινά η διάθεση του νέου LG Nexus 5X

Το νέο Nexus 5X, το τελευταίο smartphone που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Google και της LG Electronics (LG), ξεκινά σήμερα την παγκόσμια διάθεσή του σε βασικές αγορές ανά τον κόσμο. Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στο Google Store, ενώ ταυτόχρονα θα διατίθεται στο κοινό και μέσω βασικών παρόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ινδία, την Κορέα και την Ιαπωνία. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκινήσει η διάθεση του Nexus 5X σε επιπλέον αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Η τρίτη επιτυχημένη συνεργασία της Google και της LG, το Nexus 5X προσφέρει ένα εκπληκτικό πακέτο που συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες των δύο εταιρειών. Εφοδιασμένο με έναν γρήγορο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, εξαιρετικές δυνατότητες κάμερας και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το νέο Nexus 5X προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, εντυπωσιακές ικανότητες multimedia και αυξημένη ασφάλεια.

Επιπλέον, ως το πρώτο smartphone της αγοράς που διαθέτει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google, το νέο Android 6.0 Marshmallow, το Nexus 5X είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις μετρήσεις των επιδόσεων των υπόλοιπων smartphones.

«Οι συσκευές Nexus ανέκαθεν είχαν τη φιλοσοφία να παρέχουν την πιο προηγμένη εμπειρία καθαρού Android λειτουργικού σε ένα εξελιγμένο και προσιτό πακέτο», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications. «Το νέο Nexus 5X σχεδιάστηκε εξ’ αρχής για να ανταποκριθεί στους χιλιάδες πιστούς λάτρεις του Android ανά τον κόσμο με υψηλές προσδοκίες, οι οποίοι δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Μετά από δύο επιτυχημένες συνεργασίες, πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές μας θα συμφωνήσουν ότι πρόκειται για την καλύτερη συσκευή Nexus μέχρι σήμερα».

Λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται τοπικά, κατά τη διάθεση της συσκευής, ενώ ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με τον πάροχο και την αγορά.

 http://www.techpress.gr/index.php/archives/85933

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...