Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο CEO του Twitter χάρισε το 1/3 των μετοχών του στους εργαζόμενους

Το ποσοστό αντιστοιχεί σε σχεδόν 197 εκατ. δολάρια


Να χαρίσει το ένα τρίτο των μετοχών του στους εργαζομένους της εταιρίας του αποφάσισε ο συνιδρυτής και νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, σε μία συμβολική κίνηση μετά τις απολύσεις 336 εργαζομένων για τη μείωση του προσωπικού κατά 8% την περασμένη εβδομάδα.
Σημειώνεται ότι το ποσοστό αυτό που χαρίζει ο Ντόρσεϊ ανέρχεται σε μόλις 1% του συνολικού μετοχικού πακέτου της εταιρίας, ωστόσο αντιστοιχεί σε σχεδόν 197 εκατ. δολάρια.
Συνεργάτες του Ντόρσεϊ σημειώνουν ότι η κίνηση αυτή του διευθύνοντος συμβούλου αποτελεί «άμεση επένδυση στους ανθρώπους μας».
Πρόσφατα, ο CEO της Microsoft Στιβ Μπάλμερ είχε αγοράσει το 4% των μετοχών του Twitter, και είχε γίνει έτσι ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος (πάνω από τον Ντόρσεϊ, που είχε το 3%).

http://www.newsbeast.gr/technology/socialmedia/arthro/2002208/o-ceo-tou-twitter-charise-to-13-ton-metochon-tou-stous-ergazomenous

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...