Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

GP ΗΠΑ 2015: Νικητής και Πρωταθλητής ο Hamilton!

Τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο κατέκτησε ο Lewis Hamilton στο Αμερικανικό Grand Prix! Ο Βρετανός κατάφερε να πάρει την 43η νίκη στην καριέρα του και την 10η φετινή σε έναν δραματικό αγώνα, περνώντας από… 40 κύματα, μετά από δύο εικονικά και δύο κανονικά Αυτοκίνητα Ασφαλείας. Στη δεύτερη θέση, ο Nico Rosberg, ο οποίος άντεξε την πίεσε του Sebastian Vettel στο τέλος του αγώνα.
Στην τέταρτη θέση ο εξαιρετικός Max Verstappen, μπροστά από τους Sergio Perez, Jenson Button, Carlos Sainz, Pastor Maldonado, Felipe Nasr και τον 10ο Daniel Ricciardo. Μόλις 12 μονοθέσια είδαν την καρώ σημαία. Ας δούμε τι έγινε στους 56 γύρους του αγώνα:
Οι καιρικές συνθήκες ήταν σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και τις σημερινές κατατακτήριες, με τις θερμοκρασίες να είναι στους 17°C στον αέρα και 19°C στο οδόστρωμα. Μπορεί να μην έβρεχε στο ξεκίνημα, ωστόσο στην πίστα υπήρχε νερό, συνεπώς η καλύτερη επιλογή για την εκκίνηση ήταν τα ενδιάμεσα ελαστικά, τα οποία είχαν στα μονοθέσιά τους όλοι οι οδηγοί.
Στις 10 πρώτες θέσεις του grid ήταν: Hamilton, Rosberg, Ricciardo, Kvyat, Perez, Hulkenberg, Massa, Verstappen, Alonso και ο Grosjean. Ο Button ήταν 11ος, ο Vettel 13ος, ο Bottas 16ος (άλλαξε κιβώτιο μετά τις κατατακτήριες), ενώ ο Raikkonen τοποθέτησε την SF15-T του στην 18η θέση του grid.



http://www.autoblog.gr/2015/10/25/gp-usa-2015-hamilton-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...