Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Έκλεισε το Popcorn Time

Η δημοφιλής διαδικτυακή υπηρεσία streaming πειρατικού περιεχομένου, Popcorn Time σταματάει οριστικά τη λειτουργία του μετά από προβλήματα που άρχισε να αντιμετωπίζει με το νόμο. αρκετό καιρό οι χρήστες της δημοφιλούς διαδικτυακής υπηρεσίας άρχισαν να δέχονται μηνύσεις για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων από μεγάλο αμερικανικό στούντιο επειδή έβλεπαν παράνομα ταινίας μέσω του Popcorn Time πράγμα που όπως είναι λογικό φόβισε πολλούς χρήστες της υπηρεσία με αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαγράφονται. Σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε και η ανακοίνωση της αποχώρηση τριών εκ των βασικών δημιουργών, ένας από τους οποίους είχε στο όνομα του το σέρβερ και την διεύθυνση του Popcorn Time, λόγω εσωτερικών διαφωνιών με αποτέλεσμα να κατεβάσει το site και να σβήσει από το σέρβερ, όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν την υπηρεσία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.


Πλέον η ομάδα του Popcorn Time θα δημιουργήσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται “Butter” και θα κάνει stream μόνο νόμιμο περιεχόμενο που ανήκει στη δημόσια σφαίρα και δεν έχει προβλήματα με πνευματικά.

http://www.newsit.gr/texnologia/ekleise-to-popcorn-time/440556

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...