Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΤΜ ετοιμάζεται για το MotoGP το 2017

Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 και 250 θα είναι ο βασικός test-rider και καθοδηγητής βελτίωσης του αγωνιστικού πρωτοτύπου της ΚΤΜ.
Εδώ και ένα χρόνο η ΚΤΜ έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει αγωνιστική μοτοσικλέτα για να εισβάλει στην κατηγορία MotoGP το 2017. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και οι προθεσμίες έγκαιρης ολοκλήρωσης της προετοιμασίας για μία «αξιοπρεπή» παρουσία στην ανώτερη κατηγορία, πιέζουν ασφυκτικά.
Εξασφαλίζοντας τη συνεργασία του Mika Kalio ως βασικού οδηγού έρευνας και εξέλιξης, ο πυρήνας της αγωνιστικής ομάδας της ΚΤΜ συμπληρώθηκε.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η κατασκευή ενός νέου κέντρου αγωνιστικής εξέλιξης, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στα μέσα του 2016.
Ο 32χρονος Mika Kalio έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την ΚΤΜ, με την οποία διατηρεί μία πολυετή συνεργασία εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Δηλώνει αφοσιωμένος στους στόχους της εταιρείας και, χωρίς να ενοχλείται που φέτος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, αισιοδοξεί για το MotoGP του ’17.

http://www.newsbeast.gr/moto/arthro/2005203/i-ktm-etimazete-gia-to-motogp-to-2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...