Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Το Σάββατο θα συνέλθει η Γενική συνέλευση του ΠΦΣ

 Προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα, αν προχωρήσουν οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων. Έτσι αύριο και μεθαύριο τα φαρμακεία θα είναι ανοικτά.
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στις αλλαγές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων, επισημαίνοντας ότι η ρύθμιση αυτή "καταλύει την φαρμακευτική περίθαλψη προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού".
Το Σάββατο θα συνέλθει η Γενική συνέλευση του ΠΦΣ και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα προσανατολίζεται σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις.

 https://news.makedonias.gr/171200/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...