Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο τιμοκατάλογος για να είναι ομιλητής ο Βαρουφάκης

Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό φαίνεται ότι εισπράττει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης για να κάνει διαλέξεις.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ζητάει να ταξιδέψει business class -για οποιοδήποτε προορισμό-, ξενοδοχείο πέντε αστέρων για τη διαμονή του και πλήρη κάλυψη των χρεώσεων κατά τη διαμονή, να του παρέχονται όλα τα γεύματα, να του πληρώνουν όλες τις μετακινήσεις και 60.000 δολάρια τη διάλεξη δηλαδή περίπου 53.000 ευρώ.
Το δημοσίευμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας απαντητικό email της ατζέντισσας του Γιάννη Βαρουφάκη, Τατιάνα Μαρίνκο,που ζητάει τα χρήματα της αμοιβής του να γίνονται με μεταφορά σε τραπεζικούς λογαριασμούς του λονδρέζικου γραφείου London Speaker Bureau στην τράπεζα HSBC του Ομάν.
Ο πρώην υπουργός εμφανίζεται ως περιζήτητος στη λίστα του διάσημου μεσιτικού γραφείου προσωπικοτήτων, στην οποία περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, ο υπέρομαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ντέσμοντ Τούτου, ο άσος Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και οι σταρ του Χόλιγουντ Μάικλ Ντάγκλας και Κέβιν Σπέισι.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ατζέντισσα του Γιάννη Βαρουφάκη είναι ξεκάθαρησε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ως βασικού ομιλητή σε εταιρικές εκδηλώσεις: 60.000 δολάρια εκτός Ευρώπης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της διαπραγμάτευσης της αμοιβής όταν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις από το προκαθορισμένο ποσό των 60.000 δολαρίων.
Όταν κάποιος ζητήσει τον κύριο Βαρουφάκη ως ομιλητή, η ατζέντισσά του στέλνει μία φόρμα μέσω email με ερωτήματα, ώστε να μάθει ο πρώην υπουργός ποιος είναι ο ακριβής σκοπός του συνεδρίου, ποιοι θα βρίσκονται στο ακροατήριο, αν θα συμμετέχει στο πάνελ, αν θα είναι ο βασικός ομιλητής ή και τα δύο , αν θα πρέπει να παραστεί σε κάποιο δείπνο ή γεύμα, ποιος θα καλύψει την αμοιβή του, αλλά και τι πρέπει να φορέσει την ημέρα της ομιλίας του, όπως και σε τι κατηγορίας ξενοδοχείο προτίθενται να τον φιλοξενήσουν.
Σημειώνεται ότι προ ημερών ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε επιτεθεί στην Αυγή που έγραφε για τις αμοιβές του, ενώ ο ίδιος έλεγε τότε ότι δεν του πληρώνουν ούτε το ταξί...
 
 
 http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2004100/o-timokatalogos-gia-na-ine-omilitis-o-varoufakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...