Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Deutsche Bank: Μυστική έκθεση για δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους!

ΒΛΕΠΟΥΝ GREXIT, ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Μυστική έκθεση της Deutsche Bank αναφέρει ότι στην Ελλάδα θα υπάρξουν εξελίξεις δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα, με ένα τέταρτο Μνημόνιο να υπογράφεται και το Grexit να γίνεται πραγματικότητα!
Ένα τέταρτο μνημόνιο σύμφωνα με την έκθεση, θα συμφωνηθεί για την χώρα ενώ το σενάριο για Grexit θα γίνει πραγματικότητα. Αναφορές γίνονται επίσης για διαγραφή χρέους ύψους 200 δισ. ευρώ.

Τα σχολεία θα γίνουν και πάλι εκλογικά κέντρα με βάση την έκθεση, καθότι οι ψηφοφόροι θα σπεύσουν σε αυτά διότι θα γίνουν εκλογές για άλλη μια φορά.
Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η διαγραφή του χρέους είναι αναπόφευκτη κάνοντας κάθε Ευρωπαίο να χρωστάει 700 ευρώ.
Οι προβλέψεις των Γερμανών οικονομολόγων βασίζονται στο γεγονός ότι με το που «αποχαιρετίσουμε» το 2015, το χρέος θα αγγίξει τα 340 δισ. ευρώ αναλογώντας στο 200% του συρρικνωμένου ελληνικού ΑΕΠ.
Η Ελλάδα λοιπόν, πρακτικά δε θα μπορεί να αποπληρώσει τέτοιο χρέος διότι θα είναι κατά 140% υψηλότερο από αυτό που υποστηρίζουν πως θα είναι οι ευρωπαϊκές συνθήκες.
«Η ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη, το ποσοστό κατανάλωσης πολύ υψηλό χωρίς να υπάρχουν επενδυτές, άρα το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο, όπως κι ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας. Το μόνο λειτουργικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι ένα Grexit, που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια», κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Λίντερ Γκέρκεν.

 http://www.defencenet.gr/defence/20151030/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1/deutsche-bank-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1#sthash.sEVTqA8u.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...