Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Formula 1 - USA: Ματαιώθηκε λόγω κακοκαιρίας το FP2 στο Austin

O τυφώνας “Patricia” που κινείται προς το Μεξικό επηρέασε και το Τέξας, με έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες να “χτυπούν” την περιοχή. Η πίστα του Austin μετατράπηκε σε...
λίμνη από τη δυνατή νεροποντή που πέφτει τις τελευταίες ώρες με αποτέλεσμα η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής να ματαιωθεί για λόγους ασφαλείας...

Η διαδικασία ήταν να ξεκινήσει στις 22:00GR αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (δυνατή βροχή και κεραυνοί) οι οργανωτές ενημέρωσαν πως θα υπάρξει καθυστέρηση.

Με τη συμπλήρωση σχεδόν μιας ώρας υπήρξε επίσημη ενημέρωση πως το session δεν πρόκειται να διεξαχθεί καθώς λόγω των συνθηκών δεν είναι δυνατόν να απογειωθεί το ιατρικό ελικόπτερο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το θέμα είναι ότι η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί με την ίδια, αν όχι με μεγαλύτερη, ένταση και τις επόμενες ώρες, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αναβολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Σαββάτου και ενδεχόμενη μετάθεση της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών την Κυριακή, πριν τον αγώνα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 2004 στο ιαπωνικό GP, λόγω του τυφώνα Ma-On.

Oι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τους οργανωτές σε συνεργασία με τους ανθρώπους της FIA τις επόμενες ώρες, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Σύμφωνα με τα τελευταία δελτία καιρού, πάντως, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν το Σάββατο και σε κάποιες περιοχές του Austin θα πέσει μεγάλη ποσότητα βροχής.

Η ανησυχία, πάντως, δεν περιορίζεται μόνο στο Austin που φιλοξενεί αυτό το ΣΚ τον 16ο αγώνα της χρονιάς για τη Formula 1.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, σε μια εβδομάδα (το 3ήμερο 30/10 - 1/11), καθώς ο τυφώνας “Patricia” αναμένεται τις επόμενες ώρες να πλήξει τη χώρα.

Ο τυφώνας “Patricia” χαρακτηρίζεται ως "ο μεγαλύτερος και δυνατότερος που έχει καταγραφεί ποτέ στο δυτικό ημισφαίριο". Οι ειδικοί τον κατατάσσουν στην κατηγορία 5, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν η ταχύτητα των ανέμων φτάνει τα 270 χλμ/ώρα!

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στις πόλεις του Μεξικό που θα βρεθούν στην καρδιά του τυφώνα, είναι καταστροφικά, με τις προβλέψεις των ειδικών να κάνουν λόγο για μεγάλες πλημμύρες και κατολισθήσεις. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες...

http://directnews.gr/
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/10/formula-1-usa-fp2-austin.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...