Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τα Windows Phone έχασαν χρήστες τον Ιανουάριο 2015...

Η Microsoft ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με το νέο Windows 10 preview για τηλέφωνα, αλλά εν τω μεταξύ, τo Windows Phone χάνει σταδιακά τους χρήστες του, ενώ τα Android και iOS συνεχίζουν να ηγούνται σε πολλές βασικές αγορές.

Τα δεδομένα…

της StatCounter για το μήνα Ιανουάριο υποδεικνύουν ότι τα Windows Phones αφορούν μόλις το 2,26% των smartphones σε ολόκληρο τον κόσμο, ποσοστό που είναι πολύ πίσω από το Android, το οποίο εξακολουθεί να έχει μερίδιο 59,78%.
Σε ό, τι αφορά το iOS, την κινητή πλατφόρμα της Apple είναι η πρώτη επιλαχούσα με 22,75% όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία και έτσι η Microsoft έχει σαφώς πολλή δουλειά να κάνει, αν θέλει να πλησιάσει τους κύριους ανταγωνιστές της.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Windows 10 είναι ένα τόσο σημαντικό έργο για την Microsoft.
Το Windows 10 preview για τα τηλέφωνα θα πρέπει να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα, ως μέρος ενός νέου προγράμματος, αλλά η πλήρης έκδοση του λειτουργικού συστήματος δεν θα είναι έτοιμη πριν το τέλος του 2015, όταν δηλαδή αναμένεται να κυκλοφορήσουν και όλες οι άλλες εκδόσεις των Windows 10.
Τα Windows 10 για τα τηλέφωνα θα λειτουργήσουν σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Windows Phone 8 και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλους τους χρήστες. Low-end WP μοντέλα, ωστόσο, δεν θα έχουν κάποια χαρακτηριστικά, λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων του υλικού τους.

Πηγή: SecNews
 http://www.trelokouneli.gr/ta-windows-phone-echasan-christes-ton-ianouario/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...