Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ισπανία: Κυκλοφόρησαν τα νέα ευρώ με τον βασιλιά Φελίπε

Νέα ευρώ, με την προσωπογραφία του νέου πλέον βασιλιά Φελίπε κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα στην Ισπανία, σχεδόν οκτώ μήνες μετά την παραίτηση τού Χουάν Κάρλος στο όνομα της «ανανέωσης της μοναρχίας», τον περασμένο Ιούνιο.

Στα νομίσματα των ενός και δύο ευρώ εικονίζεται ο 47χρονος βασιλιάς, σε μία πόζα παρόμοια με εκείνη του πατέρα του στα πρώτα ισπανικά ευρώ που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1999.

Τα παλιά νομίσματα θα εξακολουθήσουν να έχουν ισχύ στην ευρωζώνη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας, όμως σταδιακά θα αποσυρθούν.

Περίπου τέσσερα εκατομμύρια νέα κέρματα κόπηκαν τον Ιανουάριο, μετά την έγκριση του αρμόδιου τμήματος του υπουργείου Οικονομικών της χώρας στα τέλη του περασμένου έτους, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais.

Για τους συλλέκτες νομισμάτων, μία ειδική έκδοση με τον επί 39 έτη βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5207311/ispania-kykloforhsan-ta-nea-eyrw-me-ton-basilia-felipe/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...