Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Το ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τι είναι αυτό που την φοβίζει και τα βάζει με την Αστυνομία;



Λίγο πριν το τέλος της χθεσινής εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την υπόθεση... του Βαγγέλη Γιακουμάκη και για τις μαρτυρίες που έρχονται στο φως, ξέσπασε για τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα σε τέτοιες περιπτώσεις...

«20 χρόνια έχω αυτή την εκπομπή που αναζητά αγνοούμενους. Ε σας πληροφορώ λοιπόν ότι είμαστε στο ίδιο στάδιο που ξεκινήσαμε. 
Όταν χάνεται ένας ενήλικας, η πρώτη αντίδραση ήταν «ήθελε και χάθηκε», «έστησε την εξαφάνιση του», με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν εύκολα στο σημείο που έχει χαθεί κάποιος, να σβήνουν τα στοιχεία, να χάνονται στοιχεία και μετά να έρχεται μια εκπομπή που να βγάζει τα στοιχεία. Έχουμε βοηθήσει να εξιχνιαστούν 20 δολοφονίες που είχαν εμφανιστεί σαν απλές εξαφανίσεις.Κομμάτι κομμάτι και με την απλή λογική. Αφού έχουμε πράγματα γύρω μας! Τι φανταζόμαστε σημεία και τέρατα; Παρε τον έναν τον άλλον δες τι σου λέει. Δες τις λεπτομερειούλες που σου κάνουν τη διαφορά και βρε το κλειδί του γρίφου.

Δε θα κουραστώ να το λέω. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ιδρυθεί μια καινούρια ομάδα που να απαρτίζεται από ειδικούς, από έξυπνους ανθρώπους με μυαλό και με γνώση γύρω από το έγκλημα και να φεύγουν από το κέντρο και να πηγαίνουν στην περιφέρεια, ν ασυνεργάζονται διακριτικά με τους τοπικούς αστυνομικούς που μπορεί να έχουν και γνωριμίες. Δε θέλω να θίξω κανέναν, αλλά το βιώνω αυτό, γιατί άν βοηθήσαμε να εξιχνιαστούν 20 δολοφονίες, άλλες τόσες παραμένουν στα συρτάρια των αρχών, διότι δεν τολμούν οι τοπικές κοινωνίες να τις προχωρήσουν και κραβγάζουν οι ιστορίες. Και ρωτάει ο κόσμος μέσα με email, με τηλεφωνήματα, γιατί δεν λέτε για τον Πολύζο, γιατί δε λέτε για τη μάνα με τα κουλουράκια; Γιατί δε λέτε για τη μάνα στη Θεσσαλονίκη. Τι να πούμε βρε παιδιά; Εξόφθαλμες είναι οι ιστορίες αλλα δεν τολμούν οι αρχές να τις πλησιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6069.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...