Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο στρέφονται οι έρευνες για τον εξαφανισμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, από την Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Η Αστυνομία πήρε τις απαντήσεις από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ωστόσο το μόνο που προέκυψε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του με τη μητέρα του και μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την ημέρα της εξαφάνισης, και συγκεκριμένα το μεσημέρι, με έναν φίλο και συμφοιτητή του για να δώσουν ραντεβού στη λέσχη της σχολής για φαγητό.
Οι Αρχές επιμένουν ότι ο Γιακουμάκης είχε φύγει από τη σχολή το μεσημέρι μετά το φαγητό με αστικό λεωφορείο, βγάζοντας ολόκληρο εισιτήριο από το απέναντι περίπτερο. Πρόσθετα, έχουν ζητήσει τα υλικά κλειστών κυκλωμάτων των ΚΤΕΛ Αγρινίου και ενός εστιατορίου της Εθνικής Οδού έξω από την Αμφιλοχία, για να διασταυρώσουν κατά πόσο ευσταθούν μαρτυρίες που τον τοποθετούν στην περιοχή.

 Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά μαρτυρίες που ήθελαν να ακούγονται νεαροί τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής να φωνάζουν το όνομα του Βαγγέλη, ήταν απλά συμφοιτητές του που τον αναζητούσαν στην γύρω περιοχή της Ανατολής και του Κατσικά. Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα και κλιμάκιο ειδικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες.
 

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/191975/se-amfilohia-kai-agrinio-strefontai-oi-ereynes-gia-ton-exafanismeno-vaggeli-giakoymaki#ixzz3S2KsyfNI

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...