Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Προσοχή! Νέος επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί στο Facebook

Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook, που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο. Το κακόβουλο λογισμικό εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο σας στο Facebook, με τη μορφή link, και δείχνει σαν να σας έχει «ταγκάρει» σε μια φωτογραφία.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο που θα εμφανιστεί στον τοίχο σας ή στις ειδοποιήσεις σας.  Σε περίπτωση που ανοίξετε το link, ο ιός στέλνεται στα προφίλ των φίλων σας στο Facebook, ενώ παράλληλα μπαίνει και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Εάν στη συνέχεια πατήσετε στο εμφανιζόμενο ως πορνογραφικό βίντεο, μεταφέρεστε σε μια απατηλή ιστοσελίδα στην οποία παίζουν τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο και στη συνέχεια, σταματάει η αναπαραγωγή και εμφανίζεται μήνυμα, το οποίο σας ενημερώνει ότι απαιτείται να «κατεβάσετε»  το Adobe Flash Player (InstallFlashPlayer.exe).
Τέλος, αν «κατεβάσετε» το αρχείο, τότε το PC σας μολύνεται από κακόβουλο λογισμικό (Trojan), το οποίο έχει τη δυνατότητα να «παρακολουθεί» το πληκτρολόγιο και το «ποντίκι» του υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί και επικοινωνίες σας.

http://www.koutipandoras.gr/article/132695/prosohi-neos-epikindynos-ios-kykloforei-sto-facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...