Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κερδίζει έδαφος στο Χαλέπι ο συριακός στρατός

Ο συριακός στρατός, με την υποστήριξη συμμαχικών πολιτοφυλακών, κατέλαβε αρκετά χωριά βόρεια του Χαλεπίου που τελούσαν υπό τον έλεγχο των ανταρτών και απέκλεισε κεντρική οδό εφοδιασμού που οδηγεί στην πόλη αυτή της βόρειας…

Συρίας ενώ σφοδρές μάχες μαίνονται στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Χαλέπι, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, βρίσκεται στο κέντρο των συγκρούσεων μεταξύ των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων και διαφόρων ομάδων ανταρτών στις τάξεις των οποίων πολεμούν επίσης το σκέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία Μέτωπο Αλ Νόσρα, ισλαμιστικές ταξιαρχίες, ξένοι μαχητές άλλων ομάδων και αντάρτες που υποστηρίζονται από δυτικές χώρες.
Το Παρατηρητήριο, που έχει την έδρα του στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι συριακά στρατεύματα απέκλεισαν δρόμο που οδηγεί βόρεια από την πόλη προς τα τουρκικά σύνορα και ότι σφοδρές συγκρούσεις συνεχίζονται.
Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα al-Watan έγραψε χθες ότι στόχος των κυβερνητικών δυνάμεων είναι να περικυκλώσουν την πόλη εντός της εβδομάδας πραγματοποιώντας επιχείρηση εναντίον των ομάδων των ανταρτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 http://www.trelokouneli.gr/kerdizei-edafos-sto-chalepi-o-suriakos-stratos/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...