Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

«Κινηματογραφικό» ρουσφέτι λίγο πριν κλείσει η Βουλή! - Τι επιχείρησε ο Βουλευτής της ΝΔ Αυγενάκης (έγγραφο)

Ένα φωτογραφικό (καλύτερα, κινηματογραφικό) ρουσφέτι που έβγαζε... μάτι, επιχείρησε να περάσει από τη βουλή, λίγες ώρες πριν το κλείσιμό της, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης! Με τροπολογία στο νόμο 4178 του 2013 περί αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης, επιχείρησε τη νομιμοποίηση πολυκινηματογράφων που είναι στη διαδικασία σφράγισης! Ο κ. Αυγενάκης, με το έγγραφο που παρουσιάζουμε, ζητούσε να  νομιμοποιηθούν "κατά παρέκκλιση των χρήσεων γης που ίσχυαν κατά το χρόνο κατασκευής ή εγκατάστασης της χρήσης, αυθαίρετες κατασκευές ή αλλαγές χρήσης κτιρίων με χρήσεις κινηματογράφων ή συγκροτήματος πολυκινηματογράφων".
Κι επειδή σε ολόκληρη τη χώρα δεν είναι και πολλά τα συγκροτήματα πολυκινηματογράφων που είναι σε διαδικασία σφράγισης, είναι φανερό ότι η τροπολογία που ζητούσε αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη υπόθεση, αυτήν των πολυκινηματογράφων Odeon και Τάλως Plaza, για τα οποία το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε το κλείσιμό τους καθώς, όπως αναφέρει στην απόφαση του Αυγούστου του 2014, δημιουργήθηκαν σε περιοχή με χρήση γης για γενική κατοικία κι όχι εμπορικού κέντρου,  και ο δήμος παρανόμως εξέδωσε τις οικοδομικές άδειες το 2004.
Στο έγγραφο που κατέθεσε ο βουλευτής στη βουλή υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι του κ. Αυγενάκη, η διεύθυνση της ηλεκτρονικής σελίδας του βουλευτή καθώς και η χειρόγραφη υπόδειξηγια άμεση προώθηση της τροπολογίας!
Η τροπολογία πάντως αυτή δεν πρόλαβε να περάσει, ούτε να συζητηθεί.


Πηγή: candianews.gr
http://www.koutipandoras.gr/article/132889/kinimatografiko-roysfeti-ligo-prin-kleisei-i-voyli-ti-epiheirise-o-voyleytis-tis-nd

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...