• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις με την λίστα Λαγκάρντ – Έσβησαν 96 καταθέτες και αντικατέστησαν ονομα της πρώτης πεντάδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επανεξέτασης της Λίστας Λαγκάρντ από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται …

αποφασισμένος να ρίξει άπλετο φως σε μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής, που ως αποτέλεσμα είχε το ελληνικό κράτος να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του.
Σύμφωνα με το Newsbomb.gr έρχονται στο προσκήνιο λεπτομέρειες που θα συζητηθούν, καθώς από τα… έγγραφα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση των ελεγκτικών μηχανισμών απουσιάζουν συνολικά 96 ονόματα «εκλεκτών», προφανώς, των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Η αρχική λίστα που εστάλη από τις γαλλικές αρχές περιελάμβανε 2154 ονόματα, ενώ σε αυτή που τελικά… εμφανίστηκε στις ελληνικές αρχές αναγράφονταν 2058 ονόματα.
Συνολικά έχουν… εξαφανιστεί 96 ονόματα Ελλήνων καταθετών από την πρωτότυπη λίστα, ενώ το σκάνδαλο αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, επτά από τα 2058 ονόματα που σήμερα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην παραποιημένη λίστα δεν είναι πραγματικά.
Εκείνοι που προχώρησαν στη διαγραφή ονομάτων, επέλεξαν και τη μέθοδο της αλλαγής ονομάτων, αντικαθιστώντας πανίσχυρους επιχειρηματίες της Ελλάδας με άλλους Έλληνες πολίτες, που εμφανίζονταν να μην είχαν ιδιαίτερη σχέση με τις σχετικές κατηγορίες.
Οι αποκαλύψεις θα λάβουν μορφή χιονοστιβάδας τις προσεχείς ημέρες, καθώς το Newsbomb θα συνεχίσει να φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές του σκανδάλου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα από τα ονόματα που σβήστηκαν και αντικαταστάθηκαν από άλλο ανήκει στην πρώτη πεντάδα της λίστας Λαγκάρντ.
Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν πλέον όλο τον πλανήτη, μετά και τη διαρροή των λεπτομερειών του νέου σκανδάλου, μέσω του ελβετικού παραρτήματος της HSBC, είναι περισσότερο από ποτέ, επιτακτική η ανάγκη για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια για την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ.
Τη λίστα που ο Αλέξης Τσίπρας και η νέα κυβέρνηση πρέπει να «ξετινάξουν» ώστε όλοι όσοι εμφανίζονται σε αυτή (την πρωτογενή) να λογοδοτήσουν και φυσικά να πληρώσουν αναδρομικά για τη ζημιά που προκάλεσαν στο ελληνικό δημόσιο.

http://www.trelokouneli.gr/ragdees-exelixis-me-tin-lista-lagkarnt-esvisan-96-katathetes-ke-antikatestisan-onoma-tis-protis-pentadas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...