Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε μοναστήρι έχει κλειστεί ο Βαγγέλης; Πού έχουν στραφεί οι έρευνες



Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται, με αποτέλεσμα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος την περασμένη εβδομάδα να εκδώσει εγκύκλιο, ούτως ώστε να διεξαχθούν έρευνες σε μονές ανά την επικράτεια για τον νεαρό, σύμφωνα με το «agioritikovima.gr».
Ωστόσο, με νεότερες πληροφορίες, μία γυναίκα στον Πειραιά ισχυρίστηκε ότι είδε το Βαγγέλη ή τουλάχιστον κάποιον που του έμοιαζε και φορούσε τη μπλούζα που εκείνος φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.
Δείτε την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου:
«Περί εξαφανίσεως Ενηλίκου»
Προς
την Ιεράν Αρχιεπισκοπήν Αθηνών και
τας Ιεράς Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διά του παρόντος διαπέμπομεν υμίν, συνημμένως, το υπ᾿ αριθμ. πρωτ. 3005/2/443η/12.2.2015 έγγραφον της Ελληνικής Αστυνομίας, περί εξαφανίσεως του Ευαγγέλου Γιακουμάκη του Ανδρέου και της Μαρίας, εκ Ρεθύμνου Κρήτης, ετών 20, φοιτητού εις την Γαλακτοκομικήν Σχολήν Κατσικά Ιωαννίνων και διαμένοντος εις την φοιτητικήν Εστίαν της ως είρηται Σχολής. Διατυπώνεται υπόθεσις, εκ τινων πληροφοριών, ότι εγκαταβιοί πιθανώς εις τινα Ιεράν Μονήν εν Ελλάδι.
Επειδή οι λόγοι ευρέσεως του ανωτέρω τυγχάνουν σοβαροί, και οι οικείοι αυτού ανησυχούσι περί αυτού, παρακαλούμεν υμάς όπως, ευαρεστούμενοι, ενεργήσητε τα δέοντα διά την διερεύνησιν της πιθανότητος ο ανωτέρω μνημονευόμενος να ευρίσκηται εις τινα Ιεράν Μονήν ή Ησυχαστήριον της καθ᾿ υμάς Θεοσώστου Επαρχίας.

Εντολή και Εξουσιοδοτήσει της Ιεράς Συνόδου
Ο Αρχιγραμματεύς

Ο Μεθώνης Κλήμης
Πηγή: athensmagazine
http://www.filathlos.gr/component/k2/item/57856-vaggelis-monastiri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...