Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ON AIR ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ! (VIDEO)

Μια από τις πιο αμήχανες τηλεοπτικές στιγμές της ζωής του έζησε σήμερα (09/02/2015) ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, έχοντας τον πρώην υπουργό στο πάνελ της εκπομπής, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα διάφορα... όμορφα που έλεγε προεκλογικά σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με πιο χαρακτηριστική τη δήλωσή του ότι «θα φύγει από την χώρα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Έτσι, λίγο λοιπόν πριν "πέσουν" διαφημίσεις, ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι «είναι χαρούμενος που δεν έφυγε από τη χώρα».
Δεν έμεινε όμως εκεί! Σηκώθηκε από τη θέση του και πρόσφερε στον βουλευτή της ΝΔ ένα... χαρτί υγείας, λέγοντάς του: «Άχρηστο να 'ναι».
Ο κ. Γεωργιάδης, εμφανώς αμήχανος, απάντησε: «Το κρατάω εγώ καλού κακού».
Υπενθυμίζεται πως το θέμα του «χαρτιού υγείας» είχε προκύψει από τη φράση της Σοφίας Βούλτεψη που είχε πει ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχει ούτε χαρτί υγείας στην Ελλάδα, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το μόνο... ψήγμα αλήθειας, βέβαια, σε αυτή τη φράση είναι ότι η πρώην κυβέρνηση πήρε μέχρι και το χαρτί υγείας από το Μέγαρο Μαξίμου πριν αποχωρήσει!

Read : http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/politikh/story/554210/o-papadakis-dinei-xarti-ygeias-ston-aera-ston-georgiadi-vid#ixzz3RGS10sjI
https://www.youtube.com/watch?v=RdzC3IYwRZc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...