Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ιταλία: Πέθανε ο πατέρας της «Nutella» και του «Ferrero Rocher»

Ο Μικέλε Φερέρο, ο πατέρας της «Nutella», που τον έκανε τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Ιταλία, πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 89 ετών, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Φερέρο κληρονόμησε από τον ζαχαροπλάστη πατέρα του μία μικρή επιχείρηση και τη συνταγή μίας «σούπερ κρέμας» με βάση τα φουντούκια και το κακάο, στην οποία έδωσε το 1964 το όνομα «Nutella» και επάνω στην οποία έχτισε μία αυτοκρατορία.
Ο όμιλος Φερέρο (Kinder, Ferrero Rocher, Mon Cheri) απασχολεί σήμερα περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους άνω των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ο Μικέλε Φερέρο είχε παραδώσει τα ηνία της επιχείρησής του το 2011 στον γιο του Τζιοβάνι. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η οικογένεια Φερέρο είναι κάτοχος μίας από τις μεγαλύτερες περιουσίες της Ιταλίας, που εκτιμάται στα 14,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

http://www.opinionpost.gr/world/2015/02/236043

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...