Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Έναν 20χρονο φοιτητή με καταγωγή από το Ρέθυμνο που χάθηκε αναζητούν τις τελευταίες ώρες στα Ιωάννινα

Έναν 20χρονο φοιτητή με καταγωγή από το Ρέθυμνο αναζητούν τις τελευταίες ώρες στα Ιωάννινα οι αστυνομικές αρχές του τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης και τα ίχνη του χάθηκαν πριν από 2 ημέρες όταν η οικογέναι του σταμάτησε να έχει επικοινωνία μαζί του.
Όπως τόνισε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr αξιωματικός από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, η εξαφάνιση του Κρητικού φοιτητή, δηλώθηκε από τη μητέρα του στις 7 Φεβρουαρίου στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά (περιοχή των Ιωαννίνων) και μέσα στη δήλωση για την εξαφάνιση, αναφέρεται ότι ο νεαρός από το Ρέθυμνο έμενε στη φοιτητική εστία της σχολής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν χάθηκε ο 20χρονος, φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ.έχει ήδη χτενίσει τις περιοχές γύρω από τη σχολή όπου φοιτούσε και διέμενε ο 20χρονος.
Όπως μετέφερε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr πηγή από την Πυροσβεστική των Ιωαννίνων, η 5η ΕΜΑΚ ψάχνει ακόμα και στη λίμνη που υπάρχει εκεί κοντά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.

 
http://www.ekriti.gr/article/agonia-gia-foititi-apo-tin-kriti-poy-hathike-sta-ioannina#ixzz3RB1Eda6B

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...