Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το «Σαρλ ντε Γκολ» κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ

To γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ» συμμετέχει από σήμερα στις επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, γνωστοποίησε πηγή του γαλλικού υπουργείου Άμυνας στο Μπαχρέιν….

«Η εμπλοκή του Σαρλ ντε Γκολ στη (γαλλική) επιχείρηση Σαμάλ (στο Ιράκ) ξεκίνησε σήμερα το πρωί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα στέλεχος του περιβάλλοντος του υπουργού Άμυνας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν.
Τα πρώτα μαχητικά Rafale απογειώθηκαν νωρίτερα σήμερα από το Σαρλ ντε Γκολ, που πλέει σε απόσταση 200 χιλιομέτρων βόρεια του Μπαχρέιν στον Κόλπο, με κατεύθυνση το Ιράκ.
Αναμένεται να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους τους έπειτα από πτήση περίπου μιάμισης ώρας, ήτοι δύο φορές μικρότερο διάστημα σε σύγκριση με τον χρόνο που χρειάζονταν όταν απογειώνονταν από τη βάση Αλ Ντάφρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την οποία χρησιμοποιεί η πολεμική αεροπορία της Γαλλίας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το Σαρλ ντε Γκολ, που είχε αποπλεύσει τη 13η Ιανουαρίου από την Τουλόν (νότια Γαλλία) για μία αποστολή περίπου 5 μηνών, θα παραμείνει για πολλές εβδομάδες στον Κόλπο, δίπλα στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson, προκειμένου να λάβει μέρος στις επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ, ανέφερε μία στρατιωτική πηγή από τη Γαλλία.
Το αεροπλανοφόρο θα κατευθυνθεί κατόπιν προς την Ινδία.

 http://www.trelokouneli.gr/to-sarl-nte-gkol-kata-ton-tzichantiston-sto-irak/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...