Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Οι 10 τροφές που όσο τις τρώτε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καίτε!

Το φαγητό θέλει μέτρο και όταν ξεπερνάμε αυτό το μέτρο, το πληρώνουμε σε παραπανίσια κιλά που δεν βοηθούν ούτε την εικόνα, ούτε την υγεία μας. Μέχρι εδώ όλα γνωστά....
Γνωρίζατε, όμως, πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές που όσο τις τρώμε, όχι μόνο δεν παχαίνουμε αλλά αντίθετα… καίμε θερμίδες; Ναι ναι, καλά διαβάσατε, και μάλιστα τις προτείνουν όλοι οι ειδικοί και διατροφολόγοι παγκοσμίως καθώς τα οφέλη τους είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Σας παραθέτουμε λοιπόν την λίστα με τις 10 πιο αποτελεσματικές τροφές για αδυνάτισμα, ώστε να τις εντάξετε στη καθημερινότητά σας είτε σαν σνακ, είτε μαζί με το κυρίως γεύμα σας. Μη φοβηθείτε την ποσότητα και τη συχνότητα, είπαμε: όσο τις τρώτε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καίτε.

Γρέιπφρουτ: επιταχύνει τον μεταβολισμό, καίει το λίπος και σε κάνει να νιώθεις χορτάτη για περισσότερο.
Σέλινο: το μυστικό του είναι απλό. Περιέχει ελάχιστες θερμίδες, αποτελείται κυρίως από νερό και βοηθά στο να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Ωστόσο φρόντιζε να το συμπληρώνεις και με άλλες τροφές καθώς από μόνο του δεν φτάνει για σωστή διατροφή.
Δημητριακά ολικής αλέσεως: πιο υγιεινά από τα επεξεργασμένα βάσει ερευνών, παίρνουν περισσότερο χρόνο να μεταβολιστούν και έτσι κρατούν την πείνα μακριά για περισσότερο.
Πράσινο τσάι: σίγουρα το ξέρεις ήδη πόσο ευεργετικό είναι, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, επιταχύνει τον μεταβολισμό και βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα.
Ωμέγα-3 λιπαρά: είναι αποδεδειγμένο πως τα ωμέγα-3 λιπαρά ενεργούν ως ρυθμιστής του μεταβολισμού και επηρεάζουν την ορμόνη λεπτίνη η οποία ελέγχει το πόσο γρήγορα καίγεται το λίπος. Τα λιπαρά αυτά δεν παράγονται από το σώμα μας άρα πρέπει να τα λαμβάνουμε μέσα από ψάρια (τόνος, σολομός) ή με συμπληρώματα.
Καφές: κανείς δεν μπορεί χωρίς τον καφέ του, ειδικά το πρωί, οπότε συνεχίστε ό,τι κάνετε. Η καφεΐνη κάνει την καρδιά να «τρέχει», το αίμα παίρνει περισσότερο οξυγόνο και έτσι καίγονται περισσότερες θερμίδες. Όλα αυτά καταστρέφονται όμως όταν βάζουμε γάλα, ζάχαρη και κρέμα στον καφέ, οπότε κρατήστε τον σκέτο.
Αβοκάντο: το θαυματουργό αυτό φρούτο έχει πολλαπλή δράση. Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά που επιταχύνουν το μεταβολισμό και προστατεύουν το κομμάτι αυτό των κυττάρων που παράγει ενέργεια. Επίσης, χαμηλώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, επουλώνει τις πληγές, μειώνει το ρίσκο καρδιοπάθειας και κάνει καλό σε μάτια και μαλλιά.
Καυτερά: οτιδήποτε έχει καυτερή, πικάντικη γεύση βοηθά στο να κάψεις γρηγορότερα θερμίδες. Μπορεί να είναι πιπέρι καγιέν ή κάποια καυτερή σάλτσα, απλά φρόντισε να κοιτάξεις όλα τα συστατικά του πριν το αγοράσεις.
Σπόροι Chia: πλούσιοι σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και ενεργοποιούν την γλυκαγόνη, την ορμόνη που καίει μεγάλες ποσότητες λίπους.
•  Ξηροί καρποί Βραζιλίας: πεντανόστιμοι και λαχταριστοί, κάνουν τον μεταβολισμό να τρέχει, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και προστατεύουν το ανοσοποιητικό.

queen.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/10_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...