• Συλλεκτικά Κέρματα

  • Koula News

  • Pixwords Λύσεις

  • 250+ Flash Games

  • PixWords Scenes Λύσεις

  • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

  • Γεωπονικά Θέματα!

  • PicWords Λύσεις

  • ΛεξοΜανία Λύσεις

  • Slice Words Λύσεις

  • Me1matia Channel

  • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αποφυλακίστηκε ο αρχισατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας


​ Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας, γνωστοί ως οι «Σατανιστές της…

Παλλήνης».
Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.
Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.
23 χρόνια μετά αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος: ο λόγος για τον αρχηγό της οργάνωσης, Ασημάκη Κατσούλα, καταδικασμένο σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλάκιση.
Ο 44χρονος πλέον Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος, πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, και κάτω από αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
Ο εγκέφαλος της οργάνωσης απολύθηκε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται υποχρεωτικά δυο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, παρακολουθείται διακριτικά από τις αρχές και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Να σημειωθεί ακόμα ότι περιορισμένο είναι και το δικαίωμα στις επαφές του, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Μάρτιο του 2005 σε μια άδειά του από τις φυλακές ο Κατσούλας είχε εμφανιστεί σε 23χρονη ως αστυνομικός και είχε προσπαθήσει να την αποπλανήσει.
Το αίτημα της αποφυλάκισής του εκκρεμούσε 10 μήνες και πληροφορίες αναφέρουν πως με το θέμα ασχολήθηκαν αρκετοί εισαγγελείς και κοινωνικοί λειτουργοί, ενώ στο έργο τους συνέδραμαν και πανεπιστημιακοί ερευνητές.
Ποιος ήταν ο Κατσούλας
Γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του. Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.

Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα. Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες. Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993. Οι συγκατηγορούμενοί του τον σκιαγραφούσαν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.
Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη
Η Δήμητρα Μαργέτη αποφυλακίστηκε το 2001 και οι πληροφορίες την θέλουν να έχει αλλάξει εντελώς ζωή. Είναι παντρεμένη, έχει γίνει μητέρα και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν το που βρίσκεται. Τότε ήταν 18 χρόνων και είχε σχέση με τον Κατσούλα, ενώ κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις των άλλων δυο.

Ο Μάνος Δημητροκάλης αφέθηκε ελεύθερος πέρυσι και όπως και η Μαργέτη εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Κατά γενική ομολογία είχε γίνει άλλος άνθρωπος μέσα στις φυλακές και προσπάθησε να διαγράψει το «μαύρο» παρελθόν του. Τότε κατά την διάρκεια της δίκης χαρακτηρίστηκε από συμμαθητές και φίλους σαν ένα χαμηλών τόνων παιδί. Πολύ καλός μαθητής, συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος. Προέρχεται από αστική οικογένεια, γεννημένος στις 9/4/74 στην Αθήνα. Κάτοικος Παλλήνης, χωρίς να γνωρίζει τον Κατσούλα πριν ο ίδιος μυηθεί στο σατανισμό. Πληροφορίες θέλουν τον Δημητροκάλη να διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τη Δήμητρα Μαργέτη, πριν αυτή τον εγκαταλείψει για χάρη του Κατσούλα.
Το χρονικό
Ήταν Δεκέμβριος του 1993, όταν στο φως ήρθε η φρικιαστική δολοφονία της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου. Δολοφόνοι της ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι είχαν αρχίσει να ασχολούνται με τον σατανισμό και να κάνουν διάφορες τελετές με θυσίες ανθρώπων.

Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, έκαναν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να μυήσουν και άλλους συνομηλίκους τους.
Οι δυο τους μάλιστα είχαν ομολογήσει τα εγκλήματά τους, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις ανθρωποθυσίες.
Όπως ομολόγησαν, στις 27 Αυγούστου 1992 με το πρόσχημα της λευκής μαγείας, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί και όπως αποκαλύφθηκε ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.
Το δεύτερο θύμα ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, την οποία στις 14 Απριλίου 1993 την σταμάτησαν την ώρα που επέστρεφε σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τη δουλειά της και με το πρόσχημα ότι ήταν αστυνομικοί την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου και την σκότωσαν.

http://www.trelokouneli.gr/apofulakisthke-o-archisatanistis-ths-pallinhs-ashmakhs-katsoulas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...