Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη απο την Γαλακτοκομική Σχολή ΕΠΑΣ Ιωαννίνων

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του εξαφανισμένου Βαγγέλη

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, στα Ιωάννινα όπου σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή ΕΠΑΣ Ιωαννίνων .
Το σενάριο που ήθελε τον νεαρό να πήγε σε σουβλατζίδικο, το απόγευμα της Παρασκευής μετά το μάθημα του, ίσως να μην ευσταθεί, αφού το υλικό από κάμερα ασφαλείας του φούρνου που είναι ακριβώς απέναντι από το σουβλατζίδικο, δείχνει ότι ο Βαγγέλης δεν πήγε να πάρει σουβλάκι.
Σύμφωνα με την κατάθεση ενός οδηγού αστικού λεωφορείου, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε αυτό το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά δεν θυμάται ακριβώς σε ποια στάση αποβιβάστηκε.
Ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, ανέφερε σήμερα τα νέα στοιχεία της υπόθεσης. «Άνθρωπος που δουλεύει στο φούρνο είναι σίγουρος πως είδε το παιδί την Παρασκευή γύρω στις 3 και κάτι. Πήρε κάτι να φάει, φορούσε τα ρούχα που είχε δηλώσει η οικογένεια και ήταν σε καλή κατάσταση» δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει:
«Αυτό δένει με την πληροφορία που έχουμε, ότι επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο, τρεις παρά τέταρτο από τη Γαλακτομική Σχολή, 3 και δέκα ήταν στα Γιάννενα και στις τρεισήμισι είναι λογικό να είναι σε αυτό το σημείο».
«Η πορεία που ακολουθεί είναι ένα συγκεκριμένο τετράγωνο και θα ελεγχθούν όλες οι κάμερες ασφαλείας περιμετρικά» επισημαίνει ο ιδιωτικός ερευνητής.
Χθες, μία αποκλειστική μαρτυρία ενός ανθρώπου από το περιβάλλον της σχολής, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπήρχε πρόσωπο, ο μάγκας της σχολής, ο οποίος τον έβρισκε εξιλαστήριο θύμα και τον εκμεταλλευόταν.
Να σημειωθεί ότι μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών αλλά και των εθελοντών για τον εντοπισμό του Βαγγέλη και χθες στις έρευνες υπήρξε και η συνδρομή ιδιωτικού ελικοπτέρου.

http://www.newsitamea.gr/nea-stichia-gia-tin-ipothesi-tou-exafanismenou-vangeli/#_

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...