Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Το πρώτο διάφανο smartphone είναι γεγονός

Την πρώτη διάφανη φορητή συσκευή κατασκεύασε η εταιρία Polytron, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε τα smartphones και τα tablets του μέλλοντος τελείως διαφορετικά.
Το πρώτο διάφανο smartphone είναι γεγονός (video)

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός διάφανου iPad, που πραγματικά είχε κλέψει την παράσταση με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Πλέον η πρώτη διάφανη συσκευή έγινε πραγματικότητα, με μερικά βεβαίως εξαρτήματα να εξακολουθούν να είναι ορατά.
Όπως τονίζεται και στο βίντεο, οι μπαταρίες, οι κάρτες SIM αλλά και η πλακέτα που φροντίζει για τη λειτουργία του, δεν μπορούν να είναι διαφανή, οπότε λογικά θα καλυφθούν ώστε να μην φαίνονται άσχημα στο μάτι.
Την αποκάλυψη της νέας συσκευής έκανε η ίδια η Polytron μέσω της τεχνολογικής ιστοσελίδας MobileGeeks, παρουσιάζοντάς μας την πραγματικά εντυπωσιακή πρότασή της.
Προς το παρόν η συσκευή είναι σε στάδιο εξέλιξης, όμως η εταιρεία ήδη μας ενημερώνει μέσω του βίντεο πως θα μας παρουσιάσει μία λειτουργική έκδοση της συσκευής αργότερα μέσα στο έτος.


 


 

http://www.e-radio.gr/blog/post.asp?uid=13885#ixzz2KlptA576

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...