Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΛΟΣ στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ: 30χρονος είχε σχέση και… χαστούκιζε 13χρονη

 ΣΑΛΟΣ στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ: 30χρονος είχε σχέση και… χαστούκιζε 13χρονη
Την εκούσια αποπλάνησή της από έναν 30χρονο, κατήγγειλε μια 13χρονη μαζί με τη μητέρα στις αστυνομικές αρχές. Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία και συνέβη, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας πριν 3 περίπου μήνες.
Η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον 30χρονο με τη θέλησή της, ωστόσο την Δευτέρα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 30χρονος περίμενε το ανήλικο κορίτσι να τελειώσει από το σχολείο και μόλις την είδε, αφού είχαν λεκτική αντιπαράθεση, φέρεται να την έβρισε και να την χαστούκισε!
Αυτή του η συμπεριφορά, ώθησε την 13χρονη να ενημερώσει τη μητέρα της για το τι είχε συμβεί και κατέφυγαν στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλουν τα γεγονότα, αφού παρότι η 13χρονη φέρεται να ήρθε σε επαφή μαζί του με τη θέλησή της, το γεγονός ότι είναι ανήλικη αλλά και το προ ημερών «επεισόδιο» επιβάλλουν να πάρει το θέμα την «οδό» της Δικαιοσύνης.
Η καταγγελία πάντως εξετάζετε με προσοχή και διακριτικότητα από τις αστυνομικές αρχές, λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για ανήλικη, γράφει το dete.gr.
http://troktiko.eu/2013/02/salos-sthn-amaliada-30chronos-eiche-schesh-kai-chastoukize-13chronh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...