Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νεκρή 23χρονη από την κακοκαιρία



Νεκρή 23χρονη από την κακοκαιρία Καρδιακή προσβολή υπέστη μια κοπέλα 23 ετών την ώρα που την απεγκλώβιζαν από το όχημά της στη περιοχή του Χαλανδρίου.

Η άτυχη οδηγούσε στην περιοχή Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, όταν έσβησε το αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, περαστικοί είδαν ότι η κοπέλα δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό της και όταν άνοιξαν την πόρτα του οδηγού διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Το πτώμα της άτυχης κοπέλας έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατος επήλθε από έμφραγμα. Η κοπέλα επέβαινε σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας «SMART», το οποίο είχε ακινητοποιηθεί εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων από τη νεροποντή.
Συνολικά η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 900 κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών, ενώ επιχειρούν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστες.
Πολλοί οδηγοί εγκλωβιστήκαν επίσης στους δρόμους καθώς υπερχείλισε το ρέμα της Πικροδάφνης και ο Ιλισσός στην παραλιακή.  Λίγο νωρίτερα αποκαστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω, μετά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των σφοδρών καταιγίδων.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στην Αττική από τις 13.00 τοπική ώρα και μέχρι το βράδυ βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.


http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/282151/mia-nekri-apo-tin-kakokairia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...