Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Natascha Kampusch «Με βίασε ο απαγωγέας μου, τώρα αφήστε με ήσυχη»


 «Με βίασε ο απαγωγέας μου, τώρα αφήστε με ήσυχη»
 
Η Natascha Kampusch, που απήχθη σε ηλικία 10 ετών και έζησε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο για τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής της, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο απαγωγέας της Wolfgang Priklopil τη βίαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στο σπίτι του. Η 25χρονη πλέον Natascha έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παρέθεσε στη γερμανική τηλεόραση στο δημοσιογράφο Günter Jauch, με αφορμή τα γενέθλιά της και την επερχόμενη ταινία που βασίστηκε στη συγκλονιστική περιπέτειά της «3.096 μέρες».
Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει κάποια σημεία στο σενάριο της ταινίας, που σχετίζονταν με τις σεξουαλικές επιθέσεις που είχε δεχτεί, καθώς τα στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.
«Θέλετε με αυτόν τον τρόπο να πείτε στο κοινό: “Αυτά έγιναν, αφήστε με ήσυχη τώρα;”» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση: «Ναι».

http://troktiko.eu/2013/02/me-biase-o-apagogeas-mou-tora-afiste-me-isuchh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...