Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Η FIFA επιβεβαιώνει τη χρήση της τεχνολογίας Goal Line

 Η FIFA επιβεβαιώνει τη χρήση της τεχνολογίας Goal Line
 
Τη νέα τεχνολογία Goal Line (GLT) θα χρησιμοποιήσει η FIFA στη διεξαγωγή του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η νέα αυτή τεχνολογία είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ιαπωνία, και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έπεισε τους υπευθύνους στη FIFA να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μία τεχνολογία που αναγνωρίζει, το πότε και εάν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος, και στη συνέχεια ειδοποιεί τον διαιτητή του αγώνα.
Έτσι, η FIFA ελπίζει να αποφύγει φαινόμενα του παρελθόντος, όπου υπήρχε διάσταση απόψεων πάνω στο ζήτημα και σίγουρα θα μειωθεί η πιθανότητα για ανθρώπινο λάθος.
Τα τελευταία χρόνια, είναι αλήθεια, πως η FIFA ψάχνει τρόπους να μειώσει την επιρροή των διαιτητών στα τελικά αποτελέσματα ων αγώνων, με χρήση φυσικά της τεχνολογίας, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τελείως τη φύση του παιχνιδιού.
Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για την λεγόμενη «έξυπνη μπάλα», που όμως μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον αγώνα.

 http://troktiko.eu/2013/02/h-fifa-epibebaionei-th-chrish-ths-technologias-goal-line/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...