Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Κατεπείγουσες συνομιλίες για το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου

 
Σε πανευρωπαϊκό διατροφικό σκάνδαλο εξελίσσεται ο εντοπισμός κρέατος αλόγου σε κατεψυγμένα λαζάνια βρετανικής εταιρείας, ενώ έχει προκαλέσει αντιπαράθεση μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που εμπλέκονται στην παραγωγή των επίμαχων σκευασμάτων. Ο γενικός γραμματέας Περιβάλλοντος της Βρετανίας, Όουεν Πάτερσον ανακοίνωσε, ενημερώνοντας τους βρετανούς βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο, πως την Τετάρτη θα συναντηθεί με αξιωματούχους της ΕΕ στις Βρυξέλλες για να εξετάσουν ένα σχέδιο δράσης.
Οι αρμόδιοι υπουργοί της ΕΕ, σύμφωνα με το Reuters, αναμένεται να συζητήσουν την λήψη πιο αυστηρών μέτρων για το επεξεργασμένο κρέας.
Μεταξύ των μέτρων που αναμένεται να συζητηθούν περιλαμβάνεται και η αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στην ετικέτα του προϊόντος, ενώ το σκάνδαλο θα συζητηθεί και στην προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου Σύνοδο των υπουργών Γεωργίας.
Οι βρετανικές και γαλλικές αρχές θεωρούν, πάντως, πως πίσω από τη νοθεία βρίσκονται εγκληματικές συμμορίες, στόχος των οποίων είναι το υπερκέρδος, μιας και το κρέας αλόγου είναι κατά πολύ φθηνότερο από το μοσχαρίσιο.
http://www.trelokouneli.gr/katepeigouses-sunomilies-gia-to-skandalo-me-to-kreas-alogou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...