Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

«Κυνηγοί» μετάλλων… εξαφάνισαν ολόκληρο χοιροστάσιο!

 
 
Μόνο τα… γουρούνια δεν έκλεψαν οι τρεις τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων που εισέβαλαν στο χοιροστάσιο ενός 58χρονου στο Μαυρομάτι Βοιωτίας και δεν άφησαν ούτε… βίδα από τον εξοπλισμό του! Οι δράστες ξήλωσαν ολόκληρες τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, προκαλώντας φθορές ύψους 60.000 ευρώ!
Το  χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας φορτηγάκι τους, όμως, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Σύντμα διαπιστώθηκε ότι τα υλικά ήταν κλεμμένα και οι δράστες ηλικίας 24, 37 και 24 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Θηβών. Το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι τρεις τσιγγάνοι από το Πυρί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
*** Αντίθετα, οι  άγνωστοι που έφτασαν στον χώρο βοσκής του κοπαδιού ενός 39χρονου κτηνοτρόφου στην Ανατολή Ιωαννίνων, δεν ήθελαν τίποτε άλλο εκτός από τα ζώα. Χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση, άρπαξαν ολόκληρο το κοπάδι από 67 πρόβατα και έγιναν άφαντοι! Το θύμα κατήγγειλε την ζωοκλοπή στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, που ερευνά για να εντοπίσει το χαμένο κοπάδι και τους ζωοκλέφτες.
 
 http://www.trelokouneli.gr/kunhgoi-metallon-exafanisan-oloklhro-choirostasio/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...