Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος βασάνισε έτσι τον Οδυσσέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν από περίπου 15 μέρες εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση γεμάτος εγκαύματα ο ηλικιωμένος σκυλάκος, που βλέπετε στη φωτογραφία.
Όπως είπε η Παρασκευή Καλαϊτζίδου, μέλος της Μ.Κ.Ο. «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», στο zoosos.gr το ζώο έφερε εγκαύματα σε όλο του το σώμα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί αν αυτά προκλήθηκαν από κάποιο υγρό ή από σύρσιμο.

Ο Οδυσσέας συν τοις άλλοις ήταν και χτυπημένος στο κεφάλι. Αυτός ο γεράκος έμεινε δέκα μέρες στον κτηνίατρο και μετά τον ανέλαβε και πάλι η Μ.Κ.Ο. «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ». Αν και είναι ακόμα σα χαμένος, αφού δεν ακούει καλά και δεν βλέπει καλά, μάλλον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Είναι εξαιρετικά φιλικός με τα άλλα ζώα και σιγά – σιγά αρχίσει να μην φοβάται απεριόριστα τους ανθρώπους, που τον φροντίζουν.

Σύμφωνα με την Παρασκευή Καλαϊτζίδου ήταν συγκινητική η προσφορά φαρμάκων για την θεραπεία και την περιποίηση των εγκαυμάτων του. Πολλοί Θεσσαλονικείς - διαβάζοντας την έκκληση που έγινε μέσω facebook - προθυμοποιηθήκαν και μέσα σε μερικές μέρες καλύφθηκαν οι ανάγκες σε φάρμακα (αντιβιώσεις, αλοιφές κ.ά.) για έναν ολόκληρο μήνα.

Hβελτίωση της κατάστασης του ζώου είναι εμφανής, όμως το ερώτημα παραμένει αναπάντητο και ο δράστης προφανώς εκεί έξω ατιμώρητος…

Τι συνέβη σε αυτό το πλάσμα; Ποιος το κακοποίησε έτσι; Ο Οδυσσέας είναι βέβαιο ότι έχει ζήσει σε σπίτι καθώς και γνωρίζει την καλή τροφή και τη βόλτα με το λουρί όταν καταφέρεις να του το περάσεις.

Αυτό που δεν αντέχει ο Οδυσσέας είναι το άγγιγμα από ανθρώπινο χέρι, ούτε καν τη μυρωδιά του είδους μας… Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβουμε τι έχει περάσει αυτό το πλάσμα!

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει τον Οδυσσέα μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο: 6972803165 ή να στείλει μήνυμα στο email: strayanimalssalonica@gmail.com.
zoosos.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6221.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...