Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Μπλόκο στο Γιόφυρο με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα


στις 12 το μεσημέρι στο Γιόφυρο, από όπου ξεκίνησε το συλλαλητήριο της ΟΑΣΝΗ. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχίσουν την Τρίτη 19 του μήνα και, τέλος, οι αγρότες θα ενώσουν τις φωνές τους με τους εργαζόμενους που κατέρχονται σε 24ωρη απεργία την
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.
Στο μπλόκο στο Γιόφυρο μοιράστηκαν συμβολικά, ντομάτες από το Τυμπάκι, στους διερχόμενους οδηγούς, σε ένδειξη  "ανταπόδοσης" για την ταλαιπωρία που υφίστανται από την κινητοποίηση. Σημειώνεται ότι τα αγροτικά οχήματα έχουν αποκλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας (από τον Εσταυρωμένο προς την παραλιακή), ενώ εκτελείται η κυκλοφορία προς το ΠΑΓΝΗ.
Εν τω μεταξύ δυσαρέσκεια εκφράζεται για το γεγονός ότι, ενώ σε όλη την Κρήτη οι κινητοποιήσεις των αγροτών πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό, η κινητοποίηση στο Ηράκλειο "εγκλωβίστηκε" στον κόμβο Γιόφυρο, αφού δεν επετράπη η μετάβαση στην Εθνική Οδό. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, Γ.Τζωρτζάκης, σε συνάντηση την Πέμπτη με την αστυνομία, συμφωνήθηκε, η κινητοποίηση να πραγματοποιηθεί στην Εθνική Οδό, με την προϋπόθεση να μην αποκλειστεί ο δρόμος. Η συμφωνία, όμως, τελικά αθετήθηκε...
Λίγο πριν τις 13.30, οι αγρότες κατάφεραν να "ανέβουν" στην Εθνική Οδό, προσπερνώντας μία κλούβα της αστυνομίας και μία διμοιρία, και προχώρησαν σε κατάληψη του οδοστρώματος, στο πλαίσιο 15λεπτης συμβολικής διαμαρτυρίας, όπως είπαν.
http://www.cretalive.gr/crete/view/stous-dromous-oi-agrotes-ths-krhths-apo-shmera/65653

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...