Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Νέα είδη ψαριών ανακαλύφθηκαν στη Νέα Ζηλανδία

Νέα είδη ψαριών ανακάλυψαν επιστήμονες περίπου έξι μίλια μακριά από τις ακτές της Νέας Ζηλανδίας. Όπως αναφέρει το National Geographic, οι επιστήμονες, που προέρχονταν από το Εθνικό Ινστιτούτο Υδάτων και το Πανεπιστήμιο του Aberdeen στη Σκωτία, βρήκαν νέα είδη του ψαριού «eelpout». Πρόκειται για μακρύ ψάρι που ζει στον πυθμένα του ωκεανού.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Πανεπιστημίου, οι επιστήμονες εξερεύνησαν τα νερά σε μεγάλο βάθος στο Kermadec. Πρόκειται για ένα από τα πιο βαθιά μέρη του πλανήτη.

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θα βρεις σε τέτοιου είδους αποστολές σε ανεξερεύνητες περιοχές» δήλωσε ο καθηγητής Alan Jamieson του Πανεπιστημίου.

Τα αποτελέσματα της εξερεύνησης δίνουν στους επιστήμονες τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα τη βιοποικιλότητα στα βαθιά κοντά στη Νέα Ζηλανδία.

Εκτός από τα «eelpout» οι επιστήμονες βρήκαν ακόμα ένα ψάρι-γρεναδιέρο (rattail) που δεν είχαν βρει ξανά σε αυτά τα νερά.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_544.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...